KÖROĞLU İLKOKULU

Vizyon: Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılâplarına, cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda bünyesinde öğrenim gören herkesi Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmektir.

Başarılar: 0

Saatler: 09:00-14:30
Isınma: Soba
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Servis yok.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (372) 219-8089

WEB - https://kroluilkokulu.meb.k12.tr

Adres - KÖROĞLU KÖYÜ KÖROĞLU MEVKİİ MERKEZ KÜME EVLERİ NO: 131 MERKEZ / ZONGULDAK

Öğretim Şekli :normal

Yerleşim Yeri -

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 13 km uzaklıktadır.